Randaberg folkebibliotek

   
Bortenfor stjernene
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
 • Bortenfor stjernene
Medansvarlig
Språk
 • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
 • romaner SPI
Emne
År
 • 2019
Noter
 • Liker du Jojo Moyes? Da vil du elske Lori Nelson Spielman En ny roman fra forfatteren av den internasjonale bestselgeren En liste for livet Erika har alt: en lysende karriere som eiendomsmegler og to vakre døtre. Livet leker helt til datteren Kristen omkommer i en togulykke. Erika sliter med skyldfølelse, for det var meningen at hun skulle kjøre begge døtrene til college den dagen. I stedet prioriterte hun en viktig kunde. Så får Erika en mystisk e-post: «Finn den biten som mangler». Setningen er hentet fra en sitatbok hun i sin tid laget til hver av døtrene og som inneholder kloke ord fra hennes egen mor og bestemor. Kan det være at beskjeden kommer fra Kristen, og at hun likevel overlevde togulykken? «Etter at du har lest denne boken, virker verden vakrere og mindre trist.» Stern «En gripende bestselger.» Alles für die Frau «En trist fortelling som likevel er full av håp.» Bunte «Et alvorlig tema framstilt på en lys måte - en fortelling som gir deg mot.» Morgenpost am Sonntag «En roman som går rett til hjertet.» Das schöne Allgäu «Forfatteren skildrer mennesker vi alle kjenner og skriver om problemer som ikke er fremmede for noen av oss. Og hun skriver på en måte som berører oss dypt.» Freie Presse Eiendomsmegleren Erika har alt: en lysende karriere og to vakre døtre. Livet leker helt til datteren Kristen omkommer i en togulykke. Erika sliter med skyldfølelse, for det var meningen at hun skulle kjøre begge døtrene til college den dagen. I stedet prioriterte hun en viktig kunde. Så får Erika en mystisk e-post: «Finn den biten som mangler». Setningen er hentet fra en sitatbok hun i sin tid laget til hver av døtrene og som inneholder kloke ord fra hennes egen mor og bestemor. Kan det være at beskjeden kommer fra Kristen, og at hun likevel overlevde togulykken?
ISBN
 • 978-82-02-59502-9
Tilgjengelige
 • 0/1
Venteliste
 • 4 (0)
*00002724nam 22003015 4500
*001100142
*008181016s2019  no   ar     10nob 9
*015 $a150303867$bBokbasen AS
*019 $bl$dR
*020 $a978-82-02-59502-9$bib.
*025 $a9788202595029
*040 $aBokbasen AS
*0411 $anob$heng
*096 $aromaner SPI
*10010$aSpielman, Lori Nelson$d1961-$jUS$0(NO-TrBIB)15031484$8f
*24010$aQuote me
*24510$aBortenfor stjernene
*260 $c2019
*300 $c21 cm
*520 $aLiker du Jojo Moyes? Da vil du elske Lori Nelson Spielman  En ny roman fra forfatteren av den internasjonale bestselgeren En liste for livet  Erika har alt: en lysende karriere som eiendomsmegler og to vakre døtre. Livet leker helt til datteren Kristen omkommer i en togulykke. Erika sliter med skyldfølelse, for det var meningen at hun skulle kjøre begge døtrene til college den dagen. I stedet prioriterte hun en viktig kunde.  Så får Erika en mystisk e-post: «Finn den biten som mangler». Setningen er hentet fra en sitatbok hun i sin tid laget til hver av døtrene og som inneholder kloke ord fra hennes egen mor og bestemor. Kan det være at beskjeden kommer fra Kristen, og at hun likevel overlevde togulykken?  «Etter at du har lest denne boken, virker verden vakrere og mindre trist.» Stern  «En gripende bestselger.» Alles für die Frau  «En trist fortelling som likevel er full av håp.» Bunte  «Et alvorlig tema framstilt på en lys måte - en fortelling som gir deg mot.» Morgenpost am Sonntag  «En roman som går rett til hjertet.» Das schöne Allgäu  «Forfatteren skildrer mennesker vi alle kjenner og skriver om problemer som ikke er fremmede for noen av oss. Og hun skriver på en måte som berører oss dypt.» Freie Presse  Eiendomsmegleren Erika har alt: en lysende karriere og to vakre døtre. Livet leker helt til datteren Kristen omkommer i en togulykke. Erika sliter med skyldfølelse, for det var meningen at hun skulle kjøre begge døtrene til college den dagen. I stedet prioriterte hun en viktig kunde.  Så får Erika en mystisk e-post: «Finn den biten som mangler». Setningen er hentet fra en sitatbok hun i sin tid laget til hver av døtrene og som inneholder kloke ord fra hennes egen mor og bestemor. Kan det være at beskjeden kommer fra Kristen, og at hun likevel overlevde togulykken?
*574 $aOriginaltittel: Quote me
*650 0$aFamilie$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aFamilie$2Bokbasen AS$9nno
*650 0$aUlykker$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aUlykker$2Bokbasen AS$9nno
*655 0$aRomaner$2Bokbasen AS$9nob
*655 0$aRomanar$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aBakkejord, Kaja Rindal$d1981-$eovers.$jNO$0(NO-TrBIB)9002597$8f
*90010$aRindal Bakkejord, Kaja$zBakkejord, Kaja Rindal$jNO
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening

Liker du Jojo Moyes? Da vil du elske Lori Nelson Spielman En ny roman fra forfatteren av den internasjonale bestselgeren En liste for livet Erika har alt: en lysende karriere som eiendomsmegler og to vakre døtre. Livet leker helt til datteren Kristen omkommer i en togulykke. Erika sliter med skyldfølelse, for det var meningen at hun skulle kjøre begge døtrene til college den dagen. I stedet prioriterte hun en viktig kunde. Så får Erika en mystisk e-post: «Finn den biten som mangler». Setningen er hentet fra en sitatbok hun i sin tid laget til hver av døtrene og som inneholder kloke ord fra hennes egen mor og bestemor. Kan det være at beskjeden kommer fra Kristen, og at hun likevel overlevde togulykken? «Etter at du har lest denne boken, virker verden vakrere og mindre trist.» Stern «En gripende bestselger.» Alles für die Frau «En trist fortelling som likevel er full av håp.» Bunte «Et alvorlig tema framstilt på en lys måte - en fortelling som gir deg mot.» Morgenpost am Sonntag «En roman som går rett til hjertet.» Das schöne Allgäu «Forfatteren skildrer mennesker vi alle kjenner og skriver om problemer som ikke er fremmede for noen av oss. Og hun skriver på en måte som berører oss dypt.» Freie Presse Eiendomsmegleren Erika har alt: en lysende karriere og to vakre døtre. Livet leker helt til datteren Kristen omkommer i en togulykke. Erika sliter med skyldfølelse, for det var meningen at hun skulle kjøre begge døtrene til college den dagen. I stedet prioriterte hun en viktig kunde. Så får Erika en mystisk e-post: «Finn den biten som mangler». Setningen er hentet fra en sitatbok hun i sin tid laget til hver av døtrene og som inneholder kloke ord fra hennes egen mor og bestemor. Kan det være at beskjeden kommer fra Kristen, og at hun likevel overlevde togulykken?

Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerSamlingHylle
Ex1Til klargjøring Randaberg folkebibliotek romaner SPI